Sångpedagog & körledare

Sångpedagogen och körledaren Cecilia Nedgård dirigerar i Idolfinalen i GlobenSångpedagogen och körledaren Cecilia Nedgård dirigerar i Idolfinalen i GlobenIdols programledare Pär Lernström med körledaren Cecilia NedgårdPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir uppträder på IdrottsgalanPop- och rockkören Unisoul Vocal Choir medverkar i Grotesco på ScalateaternKörledaren Cecilia Nedgård i logen med MarkoolioKörledaren Cecilia Nedgård och Henrik Dorsin under rep med Grotesco
Unisouls konstnärliga ledare Cecilia Nedgård arbetar som artist och sångpedagog/körledare. Hon är bland annat utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har fortbildat sig inom CVT och Anti-Aging för rösten. Cecilia har sjungit i operauppsättningar, i körer, i jazzband, släppt låtar som popartist och showat/koreograferat i olika dansgrupper.

Företag anlitar flitigt Cecilia för att leda företagskörer och sångworkshops. Hon har även engagerats till större TV-produktioner så som Idol och Idrottsgalan. I idolfinalen 2011 dirigerade hon t ex ”Idolkören” på 400 personer i ett fullsatt Globen.

Cecilia har undervisat i sång sedan 1996, främst i egen regi men även på Balettakademiens musikal- och dansyrkesutbildning. Hon har också undervisat i musik i Danderyds Musikskola. 2006 startade Cecilia sin populära pop- och rockkör Unisoul Vocal Choir, hon har utvecklat Voicercise® (ett träningsprogram för sångmuskulaturen) och hon var först i Sverige med att lansera sångundervisning på Internet.

Se vårt utbud av sångkurser