Ska ditt barn söka till AF, Kulturama eller annan musikklass?

Det går att ta både sångkurser och enstaka sånglektioner vid Odenplan eller via Zoom (livevideo). Det enda ni behöver för lektioner via Zoom är en dator/surfplatta/smartphone med webkamera och mikrofon. 

Barn som ska söka till AF, Kulturama, Nacka och Sollentuna musikklasser uppträder på Unisoul's julkonsertBarn sjunger Idas sommarvisa som förberedelse inför sökning till musikklassBarn sjunger Nu tändas tusen juleljus på Unisoul's julkonsert inför sökning till AFBarn sjunger Nu tändas tusen juleljus på Unisoul's julkonsert inför sökning till AFBarn sjunger Staffansvisan på Unisoul's julkonsert inför sökning till AFBarn sjunger Idas sommarvisa på Unisoul's vårkonsert inför sökning till musikklassBarn sjunger Nu tändas tusen juleljus på Unisoul's julkonsert inför sökning till Sollentuna musikklasser

Sångpedagog Cecilia Nedgård hjälper varje år barn förbereda sig för sökningar till AF (Adolf Fredriks musikklasser), Kulturama, Sollentuna musikklasser, Täby musikklasser, Pops Academy, Lilla Akademien och/eller Nacka musikklasser. Hon är väl förtrogen med provens uppbyggnad och kan hjälpa till i valet av egen sång. Genom att träna på provmomenten blir ditt barn tryggare, bättre och ökar sina möjligheter att komma in. Minst en elev har fått full poäng på sitt prov till AF (vilket är jättesvårt att få). Den eleven hade förberett sig hos Cecilia i ett år. 2022 kom de elever som gått för Cecilia i ett år eller mer in på alla musikskolor de sökte (AF, Sollentuna, Täby, Kulturama och Pops Academy).

Cecilia hjälper naturligtvis även tonåringar och unga vuxna inför sökningar till estetiska gymnasieprogram, folkhögskolor och högre musikstudier.

Oavsett hur många lektioner ni vill ta så är det bäst att vara ute i så god tid som möjligt för att kunskaperna ska hinna sjunka in. Väljer ni att gå en kurs får ni även tillgång till en Sånglektioner Online-kurs under er kurstid samt ett skriftligt material så att ni kan träna hemma på egen hand.

Kontakta Unisoul Music för att boka tid eller anmäl er till en kurs (skriv vilken skola ni avser att söka till i meddelanderutan). Aktuella priser hittar ni här under kursinfo. och enstaka sånglektioner.