Ska ditt barn söka till AF, Kulturama eller annan musikklass?

Det går att ta både sångkurser och enstaka sånglektioner vid Odenplan eller via Zoom (livevideo). Det enda ni behöver för lektioner via Zoom är en dator/surfplatta/smartphone med webkamera och mikrofon. Nytt för i år är att Cecilia anordnar gruppundervisning för sökande till musikklass.

Barn som ska söka till AF, Kulturama, Nacka och Sollentuna musikklasser uppträder på Unisoul's julkonsertBarn sjunger Idas sommarvisa som förberedelse inför sökning till musikklassBarn sjunger Nu tändas tusen juleljus på Unisoul's julkonsert inför sökning till AFBarn sjunger Nu tändas tusen juleljus på Unisoul's julkonsert inför sökning till AFBarn sjunger Staffansvisan på Unisoul's julkonsert inför sökning till AFBarn sjunger Idas sommarvisa på Unisoul's vårkonsert inför sökning till musikklassBarn sjunger Nu tändas tusen juleljus på Unisoul's julkonsert inför sökning till Sollentuna musikklasser

Sångpedagog Cecilia Nedgård hjälper varje år barn förbereda sig för sökningar till AF (Adolf Fredriks musikklasser), Kulturama, Sollentuna musikklasser, Täby musikklasser, Pops Academy, Lilla Akademien, Tyresö musikklasser och/eller Nacka musikklasser. Hon är väl förtrogen med provens uppbyggnad och kan hjälpa till i valet av egen sång. Genom att träna på provmomenten blir ditt barn tryggare, bättre och ökar sina möjligheter att komma in. Minst en elev har fått full poäng på sitt prov till AF (vilket är jättesvårt att få). Den eleven hade förberett sig hos Cecilia i ett år. 2022 kom de elever som gått för Cecilia i ett år eller mer in på alla musikskolor de sökte (AF, Sollentuna, Täby, Kulturama och Pops Academy). 2023 kom 83% av de som förberett sig hos Cecilia in på musikklass.

För att kunna hjälpa fler startar Cecilia en förberedande kurs i grupp för barn som ska söka till musikklass åk 4. Ni kan gå kursen även om ni ska söka först 2025 eller senare eller om ni ska söka till senare årskurser (OBS! att kursen endast behandlar provmomenten för åk 4, men dessa brukar även ingå för senare årskurser). Undervisningen kommer att ske i Vasastan och en förälder/barn närvarar under lektionen. Under kursen kommer ni att lära er alla de obligatoriska sångerna för musikklasserna i Stockholmsområdet. Vi kommer att gå igenom alla provmoment vid varje tillfälle och hur ni bäst övar hemma. Ni får hjälp med att välja en egen passande sång och barnen har möjlighet att sjunga inför varandra och föräldrar om de vill.

Cecilia hjälper naturligtvis även tonåringar och unga vuxna inför sökningar till estetiska gymnasieprogram, folkhögskolor och högre musikstudier.

Oavsett hur många lektioner ni vill ta så är det bäst att vara ute i så god tid som möjligt för att kunskaperna ska hinna sjunka in. Väljer ni att gå en kurs får ni även tillgång till en Sånglektioner Online-kurs under er kurstid, ljudfiler samt ett skriftligt material så att ni kan träna hemma på egen hand. Vill ni boka enstaka tid kontakta Unisoul Music. Vill ni anmäla er till en kurs gör ni det här nedan.

Anmälan för sökanden till musikklass

Var god läs igenom anmälningsvillkoren & integritetspolicyn innan du fyller i anmälan. 

EXTRA BONUS: En onlinekurs ingår gratis under kursperioden, samt ljudfiler och ett skriftligt kursmaterial för att underlätta övning hemma.

Anmälan musikklass
Förberedande kurs i grupp för barn sökande till musikklass åk 4
*Pris kl. 10-15 / pris kl. 15-21
Vilken tid kan ni ha privatlektion?
Lägg till ALLA tider ni kan. Schemat läggs så att det inte blir håltimmar mellan lektionerna varför ni kan välja mellan mycket fler tider än vad som kommer att finnas i slutändan. Skriv datum ni inte kan i meddelanderutan nedan för att inte få lektion då.
Hur vill ni ta era privatlektioner?
Vid delbetalning är förfallodatum en månad efter föregående faktura. * Ange presentkortsnummer i meddelanderutan nedan.
Jag godkänner anmälningsvillkoren & integritetspolicyn
CAPTCHA