Kurser för privatpersoner

Lär dig sjunga med oss! Sånglektioner, Pop- & rockkör, Lektioner Online mmArtisten och sångpedagogen Cecilia Nedgård samt pop- och rockkören Unisoul Vocal Choir uppträder på en Unisoul's vårkonserter på BoulevardteaternArtisten och sångpedagogen Cecilia Nedgård och vokalgruppen uppträder på en av Unisoul's vårkonserter på BoulevardteaternPubliken jublar och applåderar på en av Unisoul's konserter

 Anmälan

Du behöver inte göra något inträdesprov eller kunna läsa noter för att gå en kurs hos oss. Alla är välkomna! Just nu erbjuder vi följande kurser för privatpersoner:

Privata sånglektioner via Zoom eller vid Odenplan – För dig som vill utvecklas sångteknisk, musikaliskt och sceniskt individuellt eller tillsammans med några du känner.

Personlig träning i Voicercise® via Zoom eller vid Odenplan – För dig som vill träna upp styrkan och smidigheten i din sångmuskulatur samt bli av med spänningar för att kunna sjunga bättre.

Söka musikklass – För barn och föräldrar som vill ha professionell hjälp med förberedelserna inför ansökningsprov till AF, Kulturama eller annan musikklass.

Sånglektioner Online – För dig som vill lära dig sjunga eller vidareutveckla din röst var och när det passar dig.

Voicercise® Online – För dig som vill träna upp styrkan och smidigheten i de muskler som används vid sång och få dem att jobba på rätt sätt (en förutsättning för att kunna sjunga bra) eller som ett verktyg att hålla sångapparaten i gott skick.