Verksamhet

Lär dig sjunga med oss! Sånglektioner, Pop- & rockkör, Lektioner Online mmArtisten och sångpedagogen Cecilia Nedgård samt pop- och rockkören Unisoul Vocal Choir uppträder på en Unisoul's vårkonserter på BoulevardteaternArtisten och sångpedagogen Cecilia Nedgård och vokalgruppen uppträder på en av Unisoul's vårkonserter på BoulevardteaternPubliken jublar och applåderar på en av Unisoul's konserter
Unisoul Music startades av Cecilia Nedgård, konstnärlig ledare, i januari 2006. Cecilia är känd för sin pedagogik som ger omedelbara resultat. Fokus ligger på glädje, hälsa och utveckling. Unisoul erbjuder sångundervisning och körsång till privatpersoner och företag samt representerar Cecilia Nedgård som artist.

Varierat utbud

Unisoul Music erbjuder sångundervisning i olika former: privat, i liten grupp, i kör och Online. Vi vänder oss främst till ungdomar och vuxna men vi har även kurser för barn. I menyn hittar ni vad Unisoul har att erbjuda just nu.

Bred musikalisk kompetens

Inom Unisoul Music finns en bred musikalisk kompetens i både klassisk- och populärmusik. För Unisoul Music finns det ingen fin eller ofin musik utan målet är att varje elev ska hitta sitt musikaliska uttryckssätt.

Kvalité och mycket valuta för pengarna

Kvalité och mycket valuta för pengarna är nyckelorden för Unisouls verksamhet.