Vill du ge ditt barn de bästa musikaliska förutsättningarna i livet?

Musik är ett språk. Hjärnan är som mest mottaglig för språkinlärning i början av livet. Upp t.o.m. ca sex års ålder kan barn lära sig att höra skillnad på frekvenser (alltså veta exakt vilken ton som spelas eller sjungs). I högre åldrar utvecklas istället ett relativt gehör där man kan lära sig vilken plats i skalan en ton har (men inte exakt vilken ton det är). Det gäller därför att ta vara på den första tiden för att ditt barn ska få ett bra gehör och lära sig sjunga rent.

Under kursen Sång- & pianolek för 4-6-åringar med förälder (eller annan vuxen/barnvakt) kommer vi att använda rösten, pianot och kroppen som verktyg för att utforska vad musik är. På ett lekfullt sätt lär vi oss notvärden, taktarter, pauser, toner (Solmisation) och handtecken för dessa (Solfège). Vi kommer att lära oss massor av sånger och musiklekar. Varje lektion får barnen ett pysselhäfte att ta med hem där de (genom att rita, räkna, skriva, färglägga, se mönster och skillnader, klippa och klistra, sjunga, spela, skriva egna rytmer och melodier) befäster vad de lär sig på lektionerna. Materialet är på engelska så de kommer därmed att få lära sig det språket också.

Kursen kommer att hållas på måndagar kl. 16-17 på Rödabergsgatan 11 i Stockholm (ett stenkast från Sankt Eriksplan). Vi ses följande datum: 6/5, 13/5, 27/5 och 3/6 och de barn som vill får vara med och sjunga på Unisoul Vocal Choir’s konsert i Eric Ericsonhallen den 16/6.

Anmälan till Sång- & pianolek 4-6 år med förälder

Var god läs igenom anmälningsvillkoren & integritetspolicyn innan du fyller i anmälan. 

Anmälan Sång- & pianolek
Sång- & pianolek för barn 4-6 år med förälder
Vid delbetalning är förfallodatum en månad efter föregående faktura. * Ange presentkortsnummer i meddelanderutan nedan.
Jag godkänner anmälningsvillkoren & integritetspolicyn
CAPTCHA